Prijzen 
Alle prijzen op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten.

IDEAL
Met IDEAL kun je makkelijk, veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je betaalt in je eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je je bestelling betaald selecteer je te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klik je op de IDEAL betalingsknop en selecteer je je eigen bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank waar de bestelling op je wacht. Je wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en je betaling te bevestigen.

Overschrijving
Wanneer je niet online wilt betalen kun je altijd je betaling overboeken naar het rekeningnummer van Babiche Boutique. Als je betaling ontvangen is zal je bestelling worden verzonden. Wees op de hoogte dat je verantwoordelijk bent voor alle mogelijke extra kosten die door je bank berekend worden

Verzending
Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op de rekening zal ik je bestelling binnen 2 werkdagen verwerken. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Al mijn producten worden netjes ingepakt zodat je je bestelling als een mooi pakketje thuis ontvangt. Bestelling worden verscheept via postNL, DHL of TNT. BR-Jewels is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

Ontvangst
Babiche Boutique doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling direct op de post gedaan. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 3 werkdagen in beslag. Weekend valt hierbuiten evenals vakantiedagen. 

Beschadiging
Babiche Boutique is niet aansprakelijk voor het verlies ofwel de beschadiging van producten tijdens de verzending

Garantie
Babiche Boutique garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten. Uitzonderingen kunnen zijn verschil in kleur en de structuur. Bijna alle producten zijn handgemaakt en deze producten zijn niet exact identiek. Gebreken die zijn ontstaan ​​als gevolg van normaal gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Retourneren
Bij levering, bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Babiche Boutique besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van ontwerpers en producten en wil graag het beste bieden. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren voor een omruiling. Stuur dan een e-mail bericht naar babicheboutique@hotmail.com om een retour te melden. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard. De retourzendingen die door Babiche Boutique aanvaardt worden, worden vervangen door een vervangend product, of het orginele bedrag wordt terugbetaald. Restitutie wordt verleend binnen 30 dagen na recept van het geretourneerde product. Babiche Boutique aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

Overmacht
Babiche Boutique is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan ​​digitale uitsplitsing op Babiche Boutique en transport vertragingen (stakingen).

Privacy
Babiche Boutique respecteert uw privacy. Babiche Boutique gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden.

Deze Algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door Babiche Boutique

© 2016 - 2018 Babiche Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel